Hayat Pedi – Hayatpedi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Kitap Okuma ve Okunan Kitaplardan Önerilebilecekler

Kitap Okuma ve Okunan Kitaplardan Önerilebilecekler

admin admin -
18 0

Birisi kitap mı demişti??? Evet evet; tam da bundan bahsediyorum. Kitap ve okumak.

Teknoloji çağındayız ve bütün işlerimizi teknoloji üzerinden yapmaktayız. Peki ya kitap okuma alışkanlıklarımızı da mı teknolojiye dökeceğiz?Tabiiki de hayır!!! Hangi teknoloji, kitapların insanlara vermiş olduğu hazzı verebilir ki? Kitap sayfalarını karıştırırken, burnumuza gelen o kitapların kokusunu nasıl tarif edebiliriz ki? Kitapların her sayfasını çevirirken, burna gelen hoş bi o kadar da garip olan koku; işte tam da bundan bahsediyorum. Hiç bir teknoloji bence kitap okuma alışkanlığımızın önüne  geçmemelidir.

Biraz önce Burak Öztürk’ün yazmış olduğu “Kitap okuyorum arkadaş” isimli yazısında biraz daha farkettim ki kitaplar bir o kadar önemli olmasına rağmen eskisi kadar rağbet görmediğini fark etmiş bulunmaktayım. Tabletler, telefonlar ya da bilgisayarlar için artık “e-kitap”  adında yeni bir format geliştirildi. Eskisi kadar kitapların o kadar ilgi görmediği fark edildi. Peki neden?Günümüz ve teknoloji….

Sizlerden tek istediğim; insanlara, kitap okuma alışkanlıklarınızı nasıl kazandığınızı, ne şekilde kazandığınızı ve kitapları okurken hissettiklerinizi diğer okuyucularla paylaşmanız. Tabiiki de duygularınızı da paylaşırken; hangi alanda olursa olsun; diğer okuyucuların da “MUTLAKA Bu KİTABI OKUMALI” dediğiniz kitapların adlarını bizlerle paylaşmanız. Okuyuculara tavsiye edeceğiniz kitapların; hangi alanda olduklarını  kitap isimlerinin yanında belirtmenizi rica ediyoruz.

Böylelikle; okumuş ve ilgimizi çeken kitapları okuyuculara tavsiye ederek diğer okuycuların da o kitapları keşfetmesini sağlayarak o kitapları okumalarını  ve kitap okuma alışkanlıklarını yaymak olacaktır.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir