Hayat Pedi – Hayatpedi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor & Fitness
  4. »
  5. Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol Beşiktaş Maçını Değerlendirdi

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol Beşiktaş Maçını Değerlendirdi

Haber Haber -
15 0

Markus Gisdol: “1 Puan Bizim İçin Değerli”

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında deplasmanda Beşiktaş’la 1-1 berabere kaldıkları maç sonrasında basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Gisdol, takımının performansından dolayı memnun olduğunu ve aldıkları 1 puanı hak ettiklerini söyledi.

Gisdol: “Zorlu Bir Karşılaşma Oldu”

Gisdol, Beşiktaş’a karşı zorlu bir mücadele verdiklerini ve Dolmabahçe’deki atmosferin etkileyici olduğunu belirtti. Takımının taktiksel değişikliklerle maça hazırlandığını ve maçın kolay geçmeyeceğini bildiklerini ifade etti.

Markus Gisdol’den Yabancı VAR Açıklaması

Alman teknik adam, Türkiye Futbol Federasyonu’nun sezon sonuna kadar kritik maçlara yabancı Video Yardımcı Hakem atama kararını eleştirdi. Gisdol, her maçın kendileri için kritik olduğunu ve bu tür değişikliklerin sezon başında yapılması gerektiğini belirtti.

Gisdol: “Herkesin Sakin Olması Gerek”

Gisdol, Türk futbolundaki tüm paydaşların sakin olması gerektiğini vurgulayarak, sezon boyunca yaşanan olayları eleştirdi. Gisdol, rakiplere ve hakemlere saygı gösterilmesi gerektiğini, Türk insanına ve kültürüne büyük saygı duyduğunu ifade etti.

İlgili Yazılar