Hayat Pedi – Hayatpedi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Spor & Fitness
  4. »
  5. Ankaragücü Gaziantep FK’yı 3-1 Mağlup Etti

Ankaragücü Gaziantep FK’yı 3-1 Mağlup Etti

Haber Haber -
22 0

Ankaragücü, Gaziantep FK’yı Eryaman Stadı’nda 3-1 mağlup etti ve son 3 maçta 7 puan topladı.

Ankaragücü ile Gaziantep FK arasında oynanan maçta ev sahibi ekip, önemli bir galibiyet elde etti. Gaziantep FK’nın 7. dakikadaki golüne karşılık 31. dakikada Efkan’ın golüyle beraberliği sağlayan Ankaragücü, 65. dakikada Sowe’nin golüyle öne geçti. Maçın yıldızı Efkan, 68. dakikada attığı golle skoru 3-1 yaptı ve galibiyeti perçinledi.

Ankaragücü Yükselişte, Gaziantep FK Tehlikede

Ankaragücü bu sonuçla 37 puana ulaşarak maç fazlasıyla 12. sıraya yükseldi. Gaziantep FK ise 31 puanda kalarak küme düşme hattında risk altında kaldı. Ankaragücü, Beşiktaş deplasmanına giderken, Gaziantep FK Kasımpaşa’yı ağırlayacak.

İspanyol Hakem Sürprizi

Maçın dikkat çeken bir diğer detayı ise maça görevlendirilen İspanyol VAR hakemi Mario Melero Lopez oldu. Türkiye Futbol Federasyonu’nun aldığı kararla kritik maçlarda yabancı VAR hakemleri de görevlendirilmeye başlandı. Bu adım, Türk futbolunda yeni bir dönemin başlangıcı olarak değerlendiriliyor.

Maçın Hakemleri: Ali Şansalan, Gökhan Barcın, Abdullah Uğur Sarı

MKE Ankaragücü Kadrosu: Bahadır Han Güngördü, Kitsiou, Radokovic, Mujakic, Kazımcan Karataş, Ali Kaan Güneren, Tolga Ciğerci, Morutan, Bassogog, Efkan Bekiroğlu, Sowe

Gaziantep FK Kadrosu: Nita, Sorescu, Arda Kızıldağ, Nkoulou, M’Bakata, Ogün Özçiçek, Mustafa Eskihellaç, Maxim, Jevtovic, Gradel, Dragus

Goller: Jevtovic (Gaziantep FK), Efkan Bekiroğlu (MKE Ankaragücü)

Sarı Kartlar: Mujakic (MKE Ankaragücü), Dragus (Gaziantep FK)

İlgili Yazılar