Hayat Pedi – Hayatpedi.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Evs ulus ötesi projeye ne dersin? Eğitim kursu üstelik bol fırsat

Evs ulus ötesi projeye ne dersin? Eğitim kursu üstelik bol fırsat

admin admin -
8 0

      Türkiye’de 8-12 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek olan eğitim kursu, Avrupa Gönüllü Hizmeti projelerinin kalitelerini artırmaya yönelik destek sağlayan kişilerin yetkinliklerini geliştirmeyi  hedeflemektedir.

Böylelikle erasmuskatılımcıların  Erasmus+ Youth in Action Programlarına katılım fırsatları artırılabilecektir. Avrupa Gönüllü Hizmeti konseptinin daha  anlaşılır hale gelmesi, işbirliği ve uluslararası ortaklıkları geliştirmeyi, gönüllüye destek sisteminde sorumluluklar, zorlukların anlatılması bu konuda farkındalıkların artırılmasını içeren bir eğitim kursu olacaktır. Son başvuru tarihi 18 Ocak 2015‘tir. Etkinlik dili İngilizce olup katılımcılardan İngilizce bilmeleri beklenmektedir. Türkiye’den 4 kişinin katılımı desteklenecektir.

       Erasmus+ Gençlik Programı Ulusötesi İş Birliği Faaliyetleri(TCA) kapsamında, başvurusu kabul edilen katılımcıların ekonomi sınıfı seyahat, vize ve seyahat sigortası masrafları kendileri ile yapılacak sözleşmeler doğrultusunda karşılanacaktır.

Etkinlik süresince konaklama ve yemekleri ev sahibi ülkenin ulusal ajansı tarafından tedarik edilecektir. Kabul edilen katılımcılara ülkelere göre değişen oranlarda ön ödeme yapılabilmektedir.

       Bu Fırsat Hakkında Detaylı Bilgi Almak ve Başvuru Yapmak için

Kaynak: https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/soho-european-training-course-for-evs-support-people.4555/

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir